• walking diner 1
  • walking diner 4
  • walking diner 2
  • walking diner 3

Verbluffend lekker Culinaire beleving Uniek & bijzonder

Walking diner, live cooking, privé diner…Altijd een unieke en eigentijdse beleving op culinair gebied. Thuis, in uw eigen tuin,
bij Golfclub Toxandria of op een andere bijzondere locatie zoals de verbouwde Lutherse kerk in Breda. Mogelijkheden genoeg!

Diner 3 gangen
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
€ 27.50 p.p.
Diner 4 gangen
voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
€ 30.00 p.p.
Diner 5 gangen
voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert)
€ 35.00 p.p.
Walking Diner
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
€ 27.50 p.p.
Walking Diner
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht dessert
€ 30.00 p.p.
Walking Diner
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
€ 32.50 p.p.

Voorgerechten

Bonbon van gerookte zalm
gevuld met een ambachtelijke vissalade, gamba en limoen crème
Tartaar van huis gemarineerde zalm
sjalot, kappertjes en saus Gibriche
Terrine van gerookte en gemarineerde vissoorten
met kruidendip
Salade van Hollandse garnalen
Avocado, koriander, limoen en garnalen kroket
Tartaar van rund
truffel , kwarteleitje , frisse salade en Reypenaer
Salade van Hollandse garnalen
avocado, koriander, limoen en garnalen kroket
Terrine van eendenlever, gerookte eend en eendenpastei
met stroop van rode port en appel chutney
Runder carpaccio
Rucola, spek, pijnboompit, kruiden creme en grano padano
Carpaccio van rode biet
tarte tatin van Jonagold met geitenkaas , noten en honing

Soepen

Bisque met gepocheerde vis
Rouille en Crostini
Witloof crème soep
met gerookte kip en truffelroom
Ossenstaart bouillon
met brunoise van vergeten groenten , Madeira en eigen vlees
Bospaddenstoelensoep
met knolselderij
Crème soep van romantic tomaatjes
met basilicum en crème fraîche

Tussengerechten

Gamba`s in chiliroom saus
met look, lente-ui en koriander
Coquille met schaaldieren
risotto, beurre blanc saus
Gestoofde kalfswang
bospaddestoelen en eigen jus
Gevulde parelhoen
serranoham en geroosterde paprika saus

Hoofdgerechten

Gebakken scholfilet
crème van wortel en ui, aceto, pistache , jonge groenten en beurre noisette
Zeebaars op de huid gebakken
risotto van schaal en schelpdieren , witte wijn botersaus
Zacht gegaard Iers rund
bospaddestoelen, aardappelmousseline, saus van meloeskes
Kalfsukade met rund wortel-ui crème
jonge groenten, mousselinesaus met Piccalilly en crème fraîche
Iberico varken
lardo, bospaddenstoelensaus en jus van eekhoorntjesbrood met truffel, jonge groenten en aardappelfondant

Dessert

Cheesecake met Bastogne
rood fruit en kersen
Chocolade in zijn puurste vorm
mousse, warm taartje en ijs
Aardbeien Eton mess
met room, eiwitschuimpjes en vanille
Poire William
vanille, mascarpone, pistache , jus van vijgen en rode Port, ijs
Crème diplomaat
cake, sinaasappel, grand manier en vanille ijs